error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Charlier Consult of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Maarssen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Charlier Consult uit Maarssen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Maarssen.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Maarssen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Charlier Consult
Branche
Mediation
KVK
30274164
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators