Charlier Consult is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de omgeving van Maarssen.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Charlier Consult uit Maarssen goed.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Maarssen.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Maarssen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!