error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

CHANTAL VAN AARLE Coach & Mediator is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Rosmalen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? CHANTAL VAN AARLE Coach & Mediator uit Rosmalen biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Rosmalen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Rosmalen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

CHANTAL VAN AARLE Coach & Mediator
Branche
Mediation
KVK
69028478
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators