error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Chambers Advocaten of een andere mediator voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Chambers Advocaten uit 's-Gravenhage verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Chambers Advocaten
Branche
Mediation
KVK
27334401
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-05-2002
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators