error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Challenge of Change of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Hoofddorp laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Challenge of Change uit Hoofddorp levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Hoofddorp.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Hoofddorp.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Challenge of Change
Branche
Mediation
KVK
34279376
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-07-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators