error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

C'est d'accord Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Om passende prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Ulvenhout laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij C'est d'accord Mediation uit Ulvenhout goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Ulvenhout.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Ulvenhout.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

C'est d'accord Mediation
Branche
Mediation
KVK
56921136
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
10-01-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators