error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Cervix Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Schijndel laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Cervix Mediation uit Schijndel verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Schijndel.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Schijndel.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Cervix Mediation
Branche
Mediation
KVK
64907406
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators