Cervix Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Schijndel.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Cervix Mediation uit Schijndel op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Schijndel.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Schijndel.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!