Carriere & van der Loo Advocaten is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een conflict. Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de buurt van Haarlem.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Haarlem.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Carriere & van der Loo Advocaten uit Haarlem levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Haarlem.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.