Carolijn Winnubst, Mediation, leren & ontwikkelen is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict. Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Amsterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Carolijn Winnubst, Mediation, leren & ontwikkelen uit Amsterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.