error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Caro Vida is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Oss.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Caro Vida uit Oss levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Oss.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Oss.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Caro Vida
Branche
Mediation
KVK
17163851
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-03-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators