error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Cappendijk Mediation en Advocatuur is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een ruzie Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Eindhoven laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Cappendijk Mediation en Advocatuur uit Eindhoven goed.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Eindhoven.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Cappendijk Mediation en Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
51476037
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-12-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators