Weten wat Cappendijk Mediation en Advocatuur of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Eindhoven laat je jouw wensen achter in het formulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Eindhoven.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Eindhoven.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Cappendijk Mediation en Advocatuur uit Eindhoven verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.