error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Camelot Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Den Helder laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Camelot Mediation uit Den Helder biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Den Helder.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Den Helder.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Camelot Mediation
Branche
Mediation
KVK
37134311
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators