Cadencia Mediation en (kinder)coaching is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Oirschot laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Cadencia Mediation en (kinder)coaching uit Oirschot verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Oirschot.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Oirschot.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!