Erachter komen wat Cadans Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Zuidlaren laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Cadans Mediation uit Zuidlaren levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Zuidlaren.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Zuidlaren.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!