error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Cadans Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een ruzie Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de regio van Zuidlaren.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Cadans Mediation uit Zuidlaren verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Zuidlaren.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Zuidlaren.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Cadans Mediation
Branche
Mediation
KVK
66723620
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators