Meer informatie over wat Butter, Advocaat Mediator Coach of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Hoorn laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Hoorn.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Butter, Advocaat Mediator Coach uit Hoorn goed.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Hoorn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.