error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Butter, Advocaat Mediator Coach of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de buurt van Hoorn.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Butter, Advocaat Mediator Coach uit Hoorn verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Hoorn.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Hoorn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Butter, Advocaat Mediator Coach
Branche
Mediation
KVK
37156848
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators