Meer informatie over wat Business Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes te ontvangen van mediators in de buurt van Heemstede laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Business Mediation uit Heemstede goed.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Heemstede.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Heemstede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!