BuroMediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Amersfoort.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Amersfoort.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Amersfoort.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? BuroMediation uit Amersfoort biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.