Buro voor Juridisch Advies en Conflictbemiddeling is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om goede offertes te bekijken van mediators in de regio van Roermond laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Roermond.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Buro voor Juridisch Advies en Conflictbemiddeling uit Roermond verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Roermond.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.