error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Buro voor Juridisch Advies en Conflictbemiddeling of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Roermond.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Buro voor Juridisch Advies en Conflictbemiddeling uit Roermond goed.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Roermond.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Roermond.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Buro voor Juridisch Advies en Conflictbemiddeling
Branche
Mediation
KVK
12040703
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators