error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Buro Brandwijk is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Weert.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Buro Brandwijk uit Weert goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Weert.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Weert.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Buro Brandwijk
Branche
Mediation
KVK
13040702
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-1998
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators