Burema Advocaat & Mediator is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen met een conflict. Om passende offertes te ontvangen van mediators in de regio van Wenum Wiesel laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Wenum Wiesel.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Burema Advocaat & Mediator uit Wenum Wiesel verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Wenum Wiesel.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.