error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Burema Advocaat & Mediator is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Wenum Wiesel.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Burema Advocaat & Mediator uit Wenum Wiesel verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Wenum Wiesel.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Wenum Wiesel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Burema Advocaat & Mediator
Branche
Mediation
KVK
50875787
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-09-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators