Ontdekken wat Bureau Zandbergen of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Assen.

Heb je ruzie met iemand? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Bureau Zandbergen uit Assen levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Assen.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Assen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!