Bureau voor Scheidingsbemiddeling is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict. Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de buurt van Rotterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Rotterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Bureau voor Scheidingsbemiddeling uit Rotterdam op de juiste plek.