Bureau voor Ouderschapsadvies is een mediator die jou kan helpen bij een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in de regio van Amsterdam laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Bureau voor Ouderschapsadvies uit Amsterdam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.