Bureau van Gorsel is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een ruzie. Om passende offertes te ontvangen van mediators in Alkmaar laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Alkmaar.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Bureau van Gorsel uit Alkmaar verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Alkmaar.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.