Bureau Ouderschap en Scheiding Margriet van Ham is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een ruzie. Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in Heemstede laat jij jouw informatie achter in het formulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Heemstede.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Heemstede.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Bureau Ouderschap en Scheiding Margriet van Ham uit Heemstede op de juiste plek.