error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Bureau Ouderschap en Scheiding Margriet van Ham of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Heemstede.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Bureau Ouderschap en Scheiding Margriet van Ham uit Heemstede verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Heemstede.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Heemstede.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Bureau Ouderschap en Scheiding Margriet van Ham
Branche
Mediation
KVK
34352884
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators