error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Bureau Mens en Werk B.V. of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Boxtel laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Bureau Mens en Werk B.V. uit Boxtel levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Boxtel.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Boxtel.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Bureau Mens en Werk B.V.
Branche
Mediation
KVK
74492675
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
25-06-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators