Bureau Mayet is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Om goede kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in Halsteren laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Halsteren.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Halsteren.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Bureau Mayet uit Halsteren op de juiste plek.