error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Bureau Mayet of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Halsteren.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Bureau Mayet uit Halsteren goed.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Halsteren.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Halsteren.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Bureau Mayet
Branche
Mediation
KVK
52273954
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-06-1999
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators