Ontdekken wat Bureau Hoekstra Greve of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Oranjewoud.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Oranjewoud.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Heb je ruzie met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Bureau Hoekstra Greve uit Oranjewoud biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Oranjewoud.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.