error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Bureau Hoekstra Greve of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Oranjewoud.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bureau Hoekstra Greve uit Oranjewoud op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Oranjewoud.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Oranjewoud.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Bureau Hoekstra Greve
Branche
Mediation
KVK
17144982
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
26-04-2002
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators