error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Bureau Echtscheiding of een andere mediator voor je kan doen? Om goede offertes in te zien van bemiddelaars in Assen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Bureau Echtscheiding uit Assen verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Assen.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Assen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Bureau Echtscheiding
Branche
Mediation
KVK
04060804
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2000
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators