Bureau Echtscheiding is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie. Om passende kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Assen laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bureau Echtscheiding uit Assen goed.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Assen.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Assen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!