Ontdekken wat Bureau de Basis of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Bureau de Basis uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!