error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Bureau de Basis of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bureau de Basis uit Amsterdam goed.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Amsterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Bureau de Basis
Branche
Mediation
KVK
34235169
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators