error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bureau 1900 is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van Bennekom.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Bureau 1900 uit Bennekom op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Bennekom.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Bennekom.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Bureau 1900
Branche
Mediation
KVK
09175342
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-10-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators