Bureau 1900 is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Bennekom.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Bureau 1900 uit Bennekom op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Bennekom.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de regio van Bennekom.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!