Weten wat Buntsma & Kapteijn Advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Middelburg laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Buntsma & Kapteijn Advocaten uit Middelburg levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Middelburg.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Middelburg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!