error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Buntsma & Kapteijn Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Middelburg laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Buntsma & Kapteijn Advocaten uit Middelburg verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Middelburg.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Middelburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Buntsma & Kapteijn Advocaten
Branche
Mediation
KVK
20162494
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators