error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bunker Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Heemstede.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Bunker Mediation uit Heemstede op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Heemstede.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Heemstede.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Bunker Mediation
Branche
Mediation
KVK
34306433
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators