Buis & Blekkingh -Mediators is een mediator die jou kan helpen met een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Grootebroek.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Grootebroek.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Grootebroek.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Buis & Blekkingh -Mediators uit Grootebroek op de juiste plek.