Ontdekken wat BSP-Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Rotterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Rotterdam.

Scheiden

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij BSP-Mediation uit Rotterdam goed.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.