Brusse Masselink Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Almelo.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Almelo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Almelo.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Brusse Masselink Advocaten uit Almelo goed.