error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Brusse Masselink Advocaten is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie Om passende kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Almelo laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Brusse Masselink Advocaten uit Almelo goed.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Almelo.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Almelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Brusse Masselink Advocaten
Branche
Mediation
KVK
08156941
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-02-2007
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators