Meer informatie over wat Bruins Advocatuur & Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Aerdenhout laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom enkel met mediators in de regio van Aerdenhout.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Aerdenhout.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Bruins Advocatuur & Mediation uit Aerdenhout levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.