error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Brugge Mediation is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een ruzie Om goede offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Vianen laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Brugge Mediation uit Vianen biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Vianen.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Vianen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Brugge Mediation
Branche
Mediation
KVK
70544115
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators