Erachter komen wat Brugge Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Vianen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Brugge Mediation uit Vianen op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Vianen.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Vianen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!