Brons Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de buurt van Utrecht laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Brons Mediation uit Utrecht verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Utrecht.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!