Bronneberg Advocaten is een mediator die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om goede offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Geleen laat je jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Geleen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Heb je ruzie met een ander? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Bronneberg Advocaten uit Geleen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Geleen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.