error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Bronneberg Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de regio van Geleen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Bronneberg Advocaten uit Geleen levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Geleen.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Geleen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Bronneberg Advocaten
Branche
Mediation
KVK
14068400
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
29-12-2000
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators