Erachter komen wat Bronkhorst Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Capelle aan den IJssel.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Capelle aan den IJssel.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Bronkhorst Mediation uit Capelle aan den IJssel op de juiste plek.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Capelle aan den IJssel.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.