BRKL Bureau voor Conflictbemiddeling & Advocatuur is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de regio van Veenendaal.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Veenendaal.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Veenendaal.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? BRKL Bureau voor Conflictbemiddeling & Advocatuur uit Veenendaal verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.