BrightOrange B.V. is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een conflict. Om passende kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? BrightOrange B.V. uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.