error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Briedé Cassese Advocaten & Mediators is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Almelo.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Briedé Cassese Advocaten & Mediators uit Almelo verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Almelo.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Almelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Briedé Cassese Advocaten & Mediators
  • Ganzendiepstraat 21, 7607LZ, Almelo
  • 0546-433 250
  • cassese.info
Branche
Mediation
KVK
70479216
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators