error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Bridge Advocaten & Mediators of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Hilvarenbeek.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Bridge Advocaten & Mediators uit Hilvarenbeek verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Hilvarenbeek.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Hilvarenbeek.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Bridge Advocaten & Mediators
  • Tilburgseweg 2A, 5081XJ, Hilvarenbeek
  • 06 27 58 15 19
  • bridgeam.nl
Branche
Mediation
KVK
70202427
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators