Ontdekken wat Brekelmans Van der Ven Advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes te ontvangen van bemiddelaars in Roosendaal laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Roosendaal.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Brekelmans Van der Ven Advocaten uit Roosendaal op de juiste plek.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Roosendaal.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.