Meer informatie over wat Bredius & Jansse advocatuur en mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de regio van Zeist.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Zeist.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Zeist.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Bredius & Jansse advocatuur en mediation uit Zeist op de juiste plek.