error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Brech Familierecht is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om goede offertes te bekijken van mediators in 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Brech Familierecht uit 's-Gravenhage levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Brech Familierecht
Branche
Mediation
KVK
27359315
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators