Brech Familierecht is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks 's-Gravenhage.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Brech Familierecht uit 's-Gravenhage verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.