BreAss is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Om passende kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in Dongen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij BreAss uit Dongen op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Dongen.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Dongen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!