error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat BreAss of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Dongen.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij BreAss uit Dongen goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Dongen.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Dongen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

BreAss
  • Hoge Ham 75, 5104JC, Dongen
  • 0162-317660
  • breass.nl
Branche
Mediation
KVK
18071404
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
13-08-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators