Erachter komen wat Bramel Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van 's-Heerenberg laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van 's-Heerenberg.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Bramel Mediation uit 's-Heerenberg verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators in de regio van 's-Heerenberg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.