error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Brain Lease of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Baarn.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Brain Lease uit Baarn biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Baarn.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Baarn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Brain Lease
  • Burgemeester Penstraat 45, 3741AG, Baarn
  • 06-49949025
  • brainlease.nl
Branche
Mediation
KVK
31044303
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-1995
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators